Haideti sa invatam sa ne opunem in masă! Nu – contributiilor platite integral de angajat! Semnati acum!

Haideti sa ne mobilizam! Dureaza 10 secunde!

Este campania noastra!

Cat mai multe semnaturi ne pot ajuta sa evitam dezastrul!

SEMNATI ACUM, AICI !


NU ! EXPERIMENTELOR SOCIALE PE ROMÂNI

logo_cam_1_jpg.jpg

 

PETIŢIE împotriva intenției Guvernului de a transfera contribuțiile sociale integral în sarcina angajatului  

Solidaritate, responsabilitate socială, echitate, echilibru – sunt principii de bază statuate în Convențiile și Recomandările Organizației Internaționale a Muncii, dar și în Tratatele și reglementările europene. Din păcate, ca multe alte caracteristici ale unei societăți democratice mature și dezvoltate,  ele nu reprezintă o preocupare pentru clasa politică din România.

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, este una care dovedeşte felul în care guvernanţii ignoră nu doar legislaţia europeană în vigoare, dar şi nevoile şi drepturile cetăţenilor români, obligaţi să fie cobai pentru măsuri și politici netestate nicăieri în lume. Prin urmare, considerăm această decizie a actualului guvern de a transfera integral în sarcina salariaților responsabilitatea finanțării sistemului de pensii și asigurări de sănătate – ca fiind o măsură incoerentă, hazardată şi total defavorizantă față de cel în slujba căruia ar trebui să fie guvernanţii: poporul român.  

Semnaţi petiţia iniţiată de Blocul Naţional Sindical împotriva acestei iniţiative a Guvernului României, luaţi atitudine cu privire la o măsură ilogică, ce defavorizează salariaţii din România, şi împiedicaţi să devenim unica ţară europeană în care contribuţiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaţilor(cititi mai mult)

https://www.petitieonline.com/nu__experimentelor_sociale_pe_romani


Un gând despre “Haideti sa invatam sa ne opunem in masă! Nu – contributiilor platite integral de angajat! Semnati acum!

  1. Mi se pare mie, sau atunci când angajatorul nu mai reține din salariu contribuțiile, forțând omul să le plătească singur, acesta va realiza că banii se duc din mâna lui, către un stat birocratic, ineficient și corupt? Ar fi de dorit ca și taxa pe venit de 16% să fie plătită tot de către om direct către ANAF, odată/an. Să te ții atunci nemulțumire și chiar revoltă! Aceasta ar responsabiliza statul mai mult decât orice pentru a dovedi că banii sunt cheltuiți în mod responsabil și transparent.

    Vorba ceea: „în tot răul este și un bine”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s